GOLF OPFRIS DAG VOOR MENSEN MET GVB

Golf Opfris Dag voor mensen met GVB.Op Dinsdag 31 mei en 14 juni geef ik weer de Golf opfris dag voor de bezitters van het GVB.Dag indeling ziet er als volgt uit: 09.30 - 10.00 Ontvangst met koffie of thee 10.00 - 11.15 Korte werk (Putten, Chip en Pitch) 11.15 - 12.30 Bunker en Swing 12.30 - 13.30 Lunch (niet inbegrepen) 14.00 - 16.30 9 Holes (oranjebaan) spelen, waarbij gelet wordt op hoe en waarom. s middags worden er video opnames gemaakt welke enkele dagen later worden toegestuurd. Aantal deelnemers per groep is 6 tot 10 personen per dag Kom je met een eigen groep (6 tot 10 deelnemers), dan is de invulling van de lesuren bespreekbaar. Kosten voor deze Golf Opfris Dag 70,- pp (incl. 2,5 uurles, ballenkaart en greenfee 9 holes en excl. lunch)

Dag golfles

Greenfee 9 holes