THEMADAG KORTSPEL GOLFSCHOOL OOGHDUYNE

Themadag kortspel Golfschool Ooghduyne.Tijdens het spelen merken we allemaal dat we in 2 of 3 slagen in de buurt van de green komen. Vervolgens hebben we teveel slagen nodig om genoeg stabeford punten te maken om een goede ronde te lopen. Het korte spel is dan ook het onderdeel wat we nooit genoeg beheersen. Wie wil er nou niet zijn HCP verlagen? Op GC Ooghduyne kunt u meedoen aan de themadag KORTSPEL. U wordt met een kopje koffie ontvangen om 09.00 en om 09.30 zullen we starten met de themadag. Rond 12.30 gaan we genieten van een heerlijke lunch in restaurant FORE en van 14.00 tot 16.00 zullen we het geleerde in de praktijk brengen op de korte baan. De onderdelen die we zullen behandelen zijn putten, chippen, pitchen en de bunker. kosten voor deze dag 80,00 dit is inclusief koffie bij ontvangst en de lunch.

Thema korte spel

Inclusief kopje koffie