UW GOLFDAG MET ZAKELIJK GOLF NEDERLAND

Uw golfdag met Zakelijk Golf Nederland .Een bedrijfsuitje, evenement of golftoernooi voor collega\'s of relaties? Zakelijk Golf Nederland maakt er een succesvolle golfdag - of meerdaags event - van. Wat onderscheidt ons van andere partijen? Wij luisteren naar uw wensen, denken buiten de geijkte paden en organiseren golfevents op maat. Van beginner tot ervaren golfer - we houden het prikkelend voor elk niveau. Op de mooiste banen krijgen onze professionals zelfs de verstokte anti-golfer enthousiast. We schakelen snel en besparen u organisatorische rompslomp. Zakelijk Golf Nederland is zo aan- of afwezig als u dat wenst. We bieden begeleiding op afstand of nemen u al het werk uit handen. Denkt u aan demonstraties van onze golfpro\'s, begeleiding op maat of clinics. Naast het sportieve element, kunnen wij de dag verder compleet voor u invullen. Een diner, buffet of feestavond zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Zakelijk golf evenementen

Organiseren