ACTIE GOLFEN BIJ STRAND ZEE EN DUIN

Actie golfbaan Ooghduyne golfen bij Strand, Zee en Duinen.Golfbaan Ooghduyne is een aantrekkelijke golfbaan dicht bij de duinen, het strand en de zee. Een ideale omgeving om met het gehele gezin een dagje-golf te combineren met de geneugten, die de omgeving biedt. Voor de beginnende of de jeugdige golfer is er de Family par 3 baan, waar een ieder zonder GVB kan spelen en zich kan uitleven in het korte werk van het golfspel. Ook voor de ervaren golfer, het korte werk is belangrijk, een ideale plek om te oefenen. De driving range is uniek te noemen, men speelt de ballen, zg. floaters richting het water, waar zij door natuurlijke stroming naar de kant worden gedreven, om later weer opgevist te kunnen worden. Voor de geoefende golfer is de Par 70 baan, door de bijna altijd aanwezige wind, een uitdaging om te spelen Door de gunstige ligging is de golfbaan vrijwel het hele jaar bespeelbaar. De baan beschikt over diverse waterpartijen en bunkers . Met het onderhoud van de baan wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de natuur en haar omgeving. Wie een rondje loopt op Golfbaan Ooghduyne, kan zien dat er diverse houtrillen(houtwallen van afgezaagde takken) zijn gemaakt, een ideaal oord voor de vogels. Het natuurlijk onderhoud staat hoog in het vaandel van Golfclub Ooghduyne, samen met de greenkeepers team wordt gekeken naar allerlei vormen van biologisch en efficent onderhoud. Dat golfen steeds populairder wordt en haar elitaire imago laat varen, bewijst Ooghduyne met haar aantrekkelijke tarieven. Voor slechts 85 euro per maand kan men op deze baan onbeperkt golfen.

Onbeperkt Golfen

Golfen bij Strand, Zee en Duin