MIZUNO MX 700 HOT METAL TITANIUM DRIVER

Mizuno MX-700 Hot Metal Titanium Driver. De in 2010 nieuwe MP-700 Hot Metal Titanium driver van Mizuno met de \"Hot Metal\" Titanium CORtech technologie zorgt voor vuurwerk op de tee. Veel vergevingsgezindheid, gecombineerd met innovatieve materialen, brengt deze driver tot enorme swingsnelheden wat deze serie van het Japanse allround sportmerk Mizuno interessant maakt voor iedere golfer. Wat een prachtig geluid bij vol balcontact. Geschikt voor ieder handicap golfspeler. Nu zowel links- als rechtshandig in verschillende uitvoeringen voor speciale aanbiedingsprijzen verkrijgbaar op GolfDriver.nl. Zie bijgaande foto... Nu te koop voor de belachelijk lage prijs van 149,00 incl. BTW (Adv. 349,00)

mizuno mx 700

Titanium Head